Behandelingen

Dr. R.A. Eckstein

Basis behandeling met Dr. Eckstein produkten.

Behandeling met produkten van Dr. Eckstein aangepast aan het huidtype. Reiniging met milk of oil en lotion, diepe reiniging met scrub of peeling, behandelen van huidoneffenheden, stimulerend, zuiverend en/of kalmerend  masker. Afsluitend een dag of nachtcreme.

42,00

Gezicht behandeling met Massage.

Gezicht behandeling met Dr. Eckstein producten aangepast aan het huidtype (zie basisbehandeling) en een uitgebreide massage van gezicht, hals, decollete, nek en schouders. Een heerlijke ontspannende behandeling.

52,00

Biomaris

Basis behandeling met Biomaris produkten.

Gezicht behandeling afgestemd op het huidtype waarbij het gebruik van zeezout centraal staat. Behandeling start met een zeezout kompres, daarna reiniging met washlotion of milk en lotion, diepe reiniging met scrub of peeling, behandelen huidoneffenheden,  3 minuten zeezout kompres, stimulerend, zuiverend of kalmerend masker.  Afsluitend een dag of nachtcreme.

 

42,00

Biomaris Med behandeling voor de gevoelige rode huid.

Behandeling met het gebruik van de speciale Biomaris Med line produkten. Deze produkten zijn ongeparfumeerd en speciaal afgestemd op een dermatologische verzorging voor de droge, overgevoelige rode huid.  Inclusief drukpunt massage.

 

42,00

Biomaris diep reinigings behandeling

Diep reinigende behandeling voor de probleemhuid met verstopte poriën en oneffenheden. Behandeling verloopt als volgt; Zeezout compres, reiniging met facewash en lotion, scrub, glycolzuur peeling, verwijderen van oneffenheden, stimulerend, zuiverend of kalmerend masker. Afsluitend een dag of nachtcreme.

52,00

Gezichtbehandeling inclusief uitgebreide massage.

Gezichtbehandeling afgestemd op huidtype met Biomaris produkten (zie basis behandeling) inclusief uitgebreide massage van gezicht, hals, decollete, nek en schouders. Een heerlijke ontspannende behandeling.

 

52,00

Aanvullende behandelingen.

Ampullen

Om de huid meer vitaliteit en glans te geven wordt een ampul gebruikt, een geconcentreeerd verzorgings product met specifieke en krachtige werkstoffen, natuurlijke kiemextracten en hoogwaardige verzorgende oliën. De werkstoffen in een ampul zijn zeer kleine moleculen, zodat het dieper in de huid gaat werken.

De ampul wordt afgestemd op het huidtype.

5,00

Minilift

Gezichtsspanmasker van pure aloe vera gel. Verfijnd de porien en vervaagd de rimpels.

Geeft een merkbaar gladde, mooie huid.

5,00

Super eye pads

Een revolutionair ' repair' product met een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen. Stimuleert het celvernieuwingsproces en verbetert de zuurstof opname.

6,00

Glycolzuur peeling

Glycolzuur peeling peelt de opperhuid door de dode huidcellen los te weken. De huid vernieuwt zich en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd, De huid voelt daardoor stevig, zacht en glad aan. De peeling Is geschikt voor alle huidtypes behalve de extreem gevoelige huid.

10,00

Hals, decolleté pakking

Een zeer uitgebalanceerde verzorging, de totale hals- en decolletézone ziet er na behandeling soepeler en gladder uit.

8,00

Epileren

Wenkbrauwen tijdens de behandeling.

8,00

Als losse behandeling.

15,00

Verven

Verven van wimpers of wenkbrauwen.

8,00

Glycolzuur peeling als losse behandeling. Bijvoorbeeld in kuur verband.

20,00